find.vodka - Shorten URLs and EARN MONEY



Results of analysis for zmyslowesmaki.pl/2015/07/02/tort-z-arbuza-arbuzowy/

HTML Content

Title:

Zmysłowe Smaki » Tort z arbuza

Description:

"

Keywords:

"

Here you find basic information about your page. Title of your page is very important for better visibility in search engines like Google, Bing or Yahoo. Meta tag description is also very important tag for search visibility. Meta keywords is used by some web catalogues.

SEO Content

URL:

zmyslowesmaki.pl/2015/07/02/tort-z-arbuza-arbuzowy/

Status Code:

200

Content Type:

text/html; charset=UTF-8

Language:

pl-pl

Here you find information from server response headers. This information is important for header analysis. Check, if your answer code is 200 - correct request. Answer code for error (no-existing) page is 400.

Ranking:

0.46 score from seowykop.pl for:zmyslowesmaki.pl/2015/07/02/tort-z-arbuza-arbuzowy/

Text on your page:

wideo przelicznik kulinarne abc kontakt zmysłowe smaki › desery i ciasta › tort z arbuza tort z arbuza tort z arbuza to tort idealny – składa się z 3 składników, robi się go w 15 minut, wygląda jak milion dolarów i dobrze smakuje. gdy zobaczyłam taki pomysł na „ciasto” na pintereście pomyślałam, że to niemożliwe aby śmietana trzymała się dobrze na mokrym, bądź co bądź, wnętrzu arbuza. ale okazało się, że wystaraczy go lekko osuszyć i jest w porządku. na potrzeby tego przepisu zostawiłam spory kawałek w lodówce w celach obserwacji – wytrzymał bez uszczerbku 48 godzin, choć wtedy śmietana straciła nieco swojej puszystości. jeśli chcielibyście go zrobić wcześniej 12-24 godziny przed podaniem będą optymalne. taki tort z arbuza będzie cudowną niespodzianką dla małych i dużych. jest też świetną opcją dla wszystkich zapominalskich, bo na wieść o urodzinach można go przygotować ekspresowo, no i podczas upału nie musimy uruchamiać piekarnika 🙂 składniki na 12 porcji: ~ 1 mały arbuz o wadze około 3 kg, najlepiej bezpestkowy ~ 450 ml śmietany 36% ~ 2 łyżki cukru pudru ~ dowolne owoce lub posypki do dekoracji (opcjonalnie) 1 przygotowanie tortu zaczynamy od ubicia śmietany. mocno schłodzoną śmietanę umieszczamy w misie miksera i ubijamy na sztywno, na koniec przesiewamy cukier puder i ponownie krótko miksujemy. odkładamy do lodówki. 2 następnie obieramy arbuza. ważne, aby nóż którego używamy był ostry. na początek ścinamy wierzchołki, następnie ustawiamy arbuza pionowo i ścinamy skórę dookoła – dążymy do uzyskania w miarę regularnego kształtu walca. skórę obieramy w taki sposób aby na ściankach owocu nie pozostały jej białe części. na koniec z odciętych wierzchołków arbuza, za pomocą małej łyżeczki wybieramy miąższ, formując go w kulki – posłuży nam na koniec do dekoracji tortu. 3 za pomocą papierowych ręczników dokładnie osuszamy arbuza z każdej strony aby usunąć nadmiar wody. arbuza umieszczamy na paterze lub talerzu, na którym będzie podawany tort. następnie, zaczynając od góry, za pomocą szpatułki rozkładamy ubitą wcześniej śmietanę. jej gruba warstwa powinna pokryć także boki torta. 4 na koniec wygładzamy śmietanę i dekorujemy wierzch kulkami z arbuza lub dowolnymi owocami. chłodzimy a przed podaniem przechowujemy w lodówce. więcej zmysłowych smaków: pierniczki z kawą puszysty sernik gofry jak z budki poprzednie następne kategoriekuchnie świata sałatki desery i ciasta wege ryby i owoce morza makarony zupy napoje i drinki pieczywo mięso tego szukacie: biała czekolada bita śmietana borówki boże narodzenie cebula chili ciasto drożdżowe cukier cynamon cytryna czosnek drożdże gałka muszkatołowa imbir jagody jajka jajko jogurt naturalny kakao kolendra kuchnia polska kuchnia włoska limonka maliny mascarpone masło miód mleko mleko kokosowe mąka mąka pszenna olej oliwa orzechy włoskie papryka pomidory sałatka szpinak tarta truskawki tymianek wielkanoc śmietana śmietana kremówka śmietanka rss dumnie wspierane przez wordpress  powrót do góry copyright - zmyslowesmaki.pl. wszystkie prawa zastrzeżone. korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. polityka cookies.

Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 464

One word
nie - 5.39% (25)
arbuz - 2.59% (12)
arbuza - 2.37% (11)
tort - 1.94% (9)
że - 1.29% (6)
śmietana - 1.08% (5)
nam - 1.08% (5)
aby - 0.86% (4)
się - 0.86% (4)
koniec - 0.86% (4)
- 0.86% (4)
jej - 0.65% (3)
następnie - 0.65% (3)
śmietanę - 0.65% (3)
przed - 0.65% (3)
pomocą - 0.65% (3)
tego - 0.65% (3)
lub - 0.65% (3)
taki - 0.65% (3)
wierzch - 0.65% (3)
mąka - 0.43% (2)
kuchnia - 0.43% (2)
dekoracji - 0.43% (2)
tortu - 0.43% (2)
góry - 0.43% (2)
umieszczamy - 0.43% (2)
cukier - 0.43% (2)
skórę - 0.43% (2)
mleko - 0.43% (2)
ścinamy - 0.43% (2)
obieramy - 0.43% (2)
ciasto - 0.43% (2)
będzie - 0.43% (2)
dobrze - 0.43% (2)
bądź - 0.43% (2)
arbuza. - 0.43% (2)
jak - 0.43% (2)
robi - 0.43% (2)
- 0.43% (2)
desery - 0.43% (2)
ciasta - 0.43% (2)
ale - 0.43% (2)
jest - 0.43% (2)
dla - 0.43% (2)
mały - 0.43% (2)
śmietany - 0.43% (2)
smaki - 0.43% (2)
podaniem - 0.43% (2)
lodówce - 0.43% (2)
bez - 0.43% (2)
wcześniej - 0.43% (2)
owoce - 0.43% (2)
Two words phrases
z arbuza - 1.08% (5)
tort z - 0.86% (4)
na koniec - 0.86% (4)
za pomocą - 0.65% (3)
arbuza to - 0.65% (3)
i ciasta - 0.43% (2)
arbuza tort - 0.43% (2)
desery i - 0.43% (2)
w lodówce - 0.43% (2)
Three words phrases
tort z arbuza - 0.86% (4)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

© 2015-2017 Website review of zmyslowesmaki.pl/2015/07/02/tort-z-arbuza-arbuzowy/ by SEOWYKOP - to darmowe narzędzie online do szybkiego wykonania audytu twojej strony www. Przeanalizujemy strukturę twojej strony www i podamy co jest do poprawienia. | 1.70288 | SEOWYKOP.PL - Wyszukiwarka stron