find.vodka - Shorten URLs and EARN MONEY



Results of analysis for smaker.pl/recipe/blog/id/158546

HTML Content

Title:

R'n'G Kitchen

Description:

Keywords:

Here you find basic information about your page. Title of your page is very important for better visibility in search engines like Google, Bing or Yahoo. Meta tag description is also very important tag for search visibility. Meta keywords is used by some web catalogues.

SEO Content

URL:

smaker.pl/recipe/blog/id/158546

Status Code:

200

Content Type:

text/html; charset=UTF-8

Language:

pl

Here you find information from server response headers. This information is important for header analysis. Check, if your answer code is 200 - correct request. Answer code for error (no-existing) page is 400.

Ranking:

1.47 score from seowykop.pl for:smaker.pl/recipe/blog/id/158546

Text on your page:

r'n'g kitchen strony home współpraca o mnie środa, 18 lipca 2018 pomidorowa zupa z fasolką szparagową świetny sposób na tzw. czyszczenie lodówki. zawsze po weekendzie nam coś zostaje. zgodnie z maksymą gotuję, nie marnuję, obmyślamy nowe propozycje na zagospodarowanie produktów. składniki 150 g surowego wędzonego boczku 250 g fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku biała część pora 1 duża marchew 2 liście laurowe 2 ziarna ziela nagielskiego 300 ml passaty pomidorowej 800 ml bulionu warzywnego 250 g kopytek sól, pieprz przygotowanie boczek kroimy w kostkę, por w piórka. fasolę oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki. czosnek kroimy na cienkie plasterki. marchew ścieramy na tarce do jarzyn. boczek smażymy w garnku o grubym dnie, dodajemy warzywa, liście laurowe, ziele angielskie i dusimy przez kwadrans, co jakiś czas mieszamy. następnie dodajemy passatę, bulion i gotujemy pod przykryciem 20 min. następnie dodajemy przekrojone na pół kopytka i gotujemy do ich miękkości. całość do smaku doprawiamy solą i pieprzem. autor: r'n'g kitchen o 00:03 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: zupy wtorek, 17 lipca 2018 dżem z borówki amerykańskiej podarunek od marysi, z jej ogrodu ( dziękujemy ). trzeba jakoś zagospodarować. część została zamrożona. pozostała przerobiona na dżem. z podanych proporcji wyszło 5 niedużych słoiczków. składniki 1200 g borówek amerykańskich 400 g cukru (ilość cukru można zwiększyć bądź zredukować) łyżeczka soku z cytryny łyżka wódki (opcjonalnie, można więcej, ja wolę alkohol jedynie jako dodatek smakowy, wódkę można zastąpić nalewką pigwową) przygotowanie umyłem borówki, przełożyłam do rondla, zasypałam cukrem i postawiłem na palnik. dodałam łyżeczkę soku z cytryny i podgrzewałam do momentu, aż cukier się rozpuścił, a borówki puszczą sok. na koniec dodałam łyżkę wódki i przełożyłam borówki do wyparzonych słoików, a następnie pasteryzowałem ok. 15 minut w piekarniku w temperaturze 125 stopni c. autor: r'n'g kitchen o 22:34 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: przetwory, śniadanie niedziela, 15 lipca 2018 kabaczek faszerowany z sosem pomidorowym przepis z książki "kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano". smaker podesłał więc korzystamy. składniki 1 duży kabaczek ( ok. 1 kg ) 200 g pieczarek 1 cebula 100 g ryżu 2 łyżki masła sól pieprz sos ; 5 pomidorów 1 łyżka mąki 1 łyżka masła sól pieprz przygotowanie z kabaczka odciąłem wzdłuż pasek szerokości 2 palców. łyżką usunąłem ziarna i część miąższu, przygotowując miejsce na farsz. obrałem pieczarki, opłukałem, pokroiłem w dość drobna kostkę. cebulę obrałem, posiekałem. na patelni rozpuściłem łyżkę masła, udusiłem pieczarki i cebulę. ugotowałem ryż, połączyłem z pieczarkami i cebula, doprawiłem solą i pieprzem, wymieszałem. tak przygotowanym farszem nadziałem kabaczek. wycięty otwór przykryłem usuniętą wcześniej częścią kabaczka. obwiązałem nićmi. ułożyłem kabaczek w naczyniu żaroodpornym, podlałem wodą, polałem łyżką rozpuszczonego masła. wstawiłem do rozgrzanego piekarnika, zapiekałem około 45 minut w temperaturze 180 stopni c. sos : pomidory sparzyłem, zdjąłem skórkę. pokroiłem na ćwiartki. na patelni rozgrzałem masło, włożyłem pomidory, dusiłem, aż się rozpadły. zaprawiłem pulpę pomidorową mąką. doprawiłem solą i pieprzem. gotowy kabaczek pokroiłem na grube plastry, polałem sosem pomidorowym. autor: r'n'g kitchen o 20:04 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: przystawki i przekąski piątek, 13 lipca 2018 żur zupa nie tylko na wielkanoc. składniki kilka kawałków białej kiełbasy 4 kapelusze suszonych prawdziwków 1 łyżeczka ziaren ziela angielskiego 1 łyżeczka ziaren pieprzu 4 liście laurowe 2 cebule 2 łyżki masła kilka plasterków wędzonego boczku 4 ziemniaki pół litra zakwasu na żur 200 ml kremówki sól pieprz suszony majeranek czosnek tarty chrzan 6 jajek świeży majeranek do dekoracji przygotowanie kiełbasę zalałem 2 l zimnej wody, dodałem grzyby, ziele angielskie, pieprz i liście laurowe. gotowałem pod przykryciem na małym ogniu i parzyłem ( czyli nie dopuściłem do zawrzenia, aby kiełbasa nie popękała ), ok. 30 minut. zebrałem szumowiny. wyjąłem kiełbasę. cebule pokroiłem w cienkie piórka. na patelni rozgrzałem masło, wrzuciłem cebulę, zeszkliłem, lekko zezłociłem. dołożyłem pokrojony w paski boczek, wymieszałem aż zaczął się wytapiać. ziemniaki obrałem, opłukałem, pokroiłem w kostkę. razem z cebulą i boczkiem wrzuciłem do gotującego się wywaru z białej kiełbasy, gotowałem aż ziemniaki były miękkie. zakwas na żurek wymieszałem z litrem zimnej wody, stale mieszając wlałem do wywaru i nie przerywając doprowadziłem do wrzenia. gotowałem na małym ogniu ok. 5 minut. śmietanę rozprowadziłem kilkoma łyżkami zupy, dodałem czosnek i chrzan, zmiksowałem dokładnie i mieszając wlałem do zupy. ponownie zagotowałem. doprawiłem do smaku solą i pieprzem. kiełbasę pokroiłem na kawałki, dodałem do zupy rozlałem zupę. do każdego talerza dołożyłem cząstki jajka ugotowanego na twardo, udekorowałem majerankiem. autor: r'n'g kitchen o 20:45 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: wielkanoc, zupy czwartek, 12 lipca 2018 kotlety z pieczarek idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie jedzą mięsa. składniki 300 g pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku garść lubczyku 1 jajko 1 łyżka śmietany 18% bułka tarta sól, pieprz masło do smażenia przygotowanie pieczarki oczyszczamy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. cebulę kroimy w kostkę. lubczyk siekamy. do pieczarek dodajemy cebulę, lubczyk, jajko, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek, 3-4 łyżki bułki tartej. dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. z przygotowanej masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. smażymy na rozgrzanym maśle przez kilka minut z każdej strony. autor: r'n'g kitchen o 16:18 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: dania główne, dania główne bezmięsne, grzyby, kotlety mielone, obiad w 30 minut sałatka criolla kuchnia argentyńska. dodatek do locro criollo, a u nas do kotletów pieczarkowych. i też sprawdza się. składniki 6 pomidorów 1 czerwona papryka 2 ząbki czosnku 3 cebule 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka posiekanej natki 3 łyżki oliwy przygotowanie paprykę upiekłem w piekarniku , aż skórka sczerniała. potem, przełożyłem ją do foliowego woreczka, zawiązałem, odłożyłem na 20 minut. wyjąłem z woreczka, obrałem, pokroiłem w paski. włożyłem do salaterki. cebulę pokroiłem w piórka. natkę posiekałem. wszystkie przygotowane składniki dodałem do salaterki z papryką. przygotowałem sos : połączyłem oliwę z sokiem z cytryny, posoliłem, dokładnie wymieszałem. sosem polałem sałatkę. autor: r'n'g kitchen o 15:24 brak komentarzy: wyślij pocztą e-mailwrzuć na blogaudostępnij w usłudze twitterudostępnij w usłudze facebookudostępnij w serwisie pinterest etykiety: dodatki do obiadu, kuchnia argentyńska, sałatki starsze posty strona główna subskrybuj: posty (atom) muzyka google+ menu boczniaki (2) bułki (1) chłodnik (3) ciasta (69) ciasta bez pieczenia (4) dania drobiowe (223) dania główne (766) dania główne bezmięsne (184) dania główne-rybne (70) dania jednogarnkowe (4) desery (63) do chleba (44) do kawy (38) dodatki (55) dodatki do obiadu (31) drinki (41) fasola szparagowa (13) fastfood (20) grill (28) grzyby (22) homemade (1) karp (12) koktajle (2) konkursy (2) kotlety mielone (30) kuchnia albańska (5) kuchnia amerykańska (14) kuchnia arabska (6) kuchnia argentyńska (5) kuchnia australijska (1) kuchnia austriacka (1) kuchnia bałkańska (2) kuchnia belgijska (5) kuchnia brazylijska (1) kuchnia bułgarska (1) kuchnia chińska (15) kuchnia chorwacka (4) kuchnia czeska (1) kuchnia egipska (1) kuchnia francuska (27) kuchnia góralska (6) kuchnia grecka (11) kuchnia gruzińska (7) kuchnia hinduska (5) kuchnia hiszpańska (13) kuchnia holenderska (1) kuchnia indyjska (2) kuchnia japońska (4) kuchnia kanadyjska (2) kuchnia karaibska (2) kuchnia kaszubska (3) kuchnia koreańska (2) kuchnia kresowa (1) kuchnia lankijska (1) kuchnia litewska (7) kuchnia macedońska (1) kuchnia malezyjska (1) kuchnia meksykańska (5) kuchnia niemiecka (13) kuchnia norweska (4) kuchnia ormiańska (2) kuchnia portugalska (12) kuchnia rosyjska (9) kuchnia rumuńska (1) kuchnia skandynawska (1) kuchnia szwajcarska (4) kuchnia szwedzka (4) kuchnia śląska (4) kuchnia tajska (28) kuchnia turecka (10) kuchnia ukraińska (7) kuchnia węgierska (10) kuchnia wielkopolska (4) kuchnia wietnamska (1) kuchnia włoska (89) kuchnia żydowska (6) makarony (168) nalewki (9) napoje (18) obiad na słodko (32) obiad w 30 minut (3) pasztety (2) pieczenie (7) pieczywo (3) pierogi (28) polewy do ciast (1) półprodukty (4) przetwory (82) przystawki i przekąski (430) recenzja (73) roladki (35) ryby (98) sałatki (177) slowfood (14) sosy (27) surówki (70) szparagi (42) śledź (54) śniadanie (26) tarta (7) tłusty czwartek (5) w galarecie... (2) wielkanoc (48) wigilia (49) wypieki (3) zapiekanki (89) ziemniaki na różne sposoby (34) zupy (408) zupy kremy (57) odwiedź na pintereście profil użytkownika arkadiusz. wasze top 5 sałatka drobiowa z tzatziki prosta ,a zarazem bardzo smaczna sałatka ,w sam raz na zbliżające się rodzinne świętowanie. ... sałatka criolla kuchnia argentyńska. dodatek do locro criollo, a u nas do kotletów pieczarkowych. i też sprawdza się. składniki 6 pomidoró... kotlety z pieczarek idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie jedzą mięsa. składniki 300 g pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku garść lubczy... leczo zapiekane z kopytkami i znowu leń się wkradł. tym razem zaproponujemy wam danie, które poza krojeniem, nie wymaga stania i mieszania. kochamy leczo, kilka razy ... kabaczek faszerowany z sosem pomidorowym przepis z książki "kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano". smaker podesłał więc korzystamy. składniki 1 duży kab... print google+ followers odwiedzający autor obrazów motywu: merrymoonmary. obsługiwane przez usługę blogger.

Here you find all texts from your page as Google (googlebot) and others search engines seen it.

Words density analysis:

Numbers of all words: 1474

One word
kuchnia - 3.8% (56)
nie - 2.85% (42)
(1) - 1.15% (17)
usłudze - 0.81% (12)
pieprz - 0.81% (12)
(2) - 0.75% (11)
- 0.75% (11)
pod - 0.68% (10)
- 0.68% (10)
składniki - 0.68% (10)
(4) - 0.68% (10)
pokroiłem - 0.54% (8)
sos - 0.54% (8)
minut - 0.54% (8)
się - 0.54% (8)
dania - 0.47% (7)
kitchen - 0.47% (7)
łyżka - 0.47% (7)
zupy - 0.47% (7)
raz - 0.47% (7)
r'n'g - 0.47% (7)
autor - 0.47% (7)
serwisie - 0.41% (6)
cebulę - 0.41% (6)
gotowałem - 0.41% (6)
kabaczek - 0.41% (6)
etykiety: - 0.41% (6)
pinterest - 0.41% (6)
facebookudostępnij - 0.41% (6)
twitterudostępnij - 0.41% (6)
blogaudostępnij - 0.41% (6)
e-mailwrzuć - 0.41% (6)
pocztą - 0.41% (6)
wyślij - 0.41% (6)
komentarzy: - 0.41% (6)
autor: - 0.41% (6)
brak - 0.41% (6)
... - 0.41% (6)
przygotowanie - 0.41% (6)
pieczarek - 0.41% (6)
(5) - 0.41% (6)
jak - 0.34% (5)
solą - 0.34% (5)
ok. - 0.34% (5)
kotlety - 0.34% (5)
główne - 0.34% (5)
sól - 0.34% (5)
(7) - 0.34% (5)
masła - 0.34% (5)
por - 0.34% (5)
obiad - 0.34% (5)
lipca - 0.34% (5)
nas - 0.34% (5)
2018 - 0.34% (5)
(3) - 0.34% (5)
przez - 0.27% (4)
czosnku - 0.27% (4)
ziemniaki - 0.27% (4)
dodałem - 0.27% (4)
obrałem - 0.27% (4)
wymieszałem - 0.27% (4)
cytryny - 0.27% (4)
dla - 0.27% (4)
sosem - 0.27% (4)
pieprzem. - 0.27% (4)
borówki - 0.27% (4)
liście - 0.27% (4)
dodajemy - 0.27% (4)
sałatka - 0.27% (4)
kilka - 0.27% (4)
argentyńska - 0.27% (4)
czosnek - 0.27% (4)
łyżki - 0.27% (4)
laurowe - 0.27% (4)
cebula - 0.27% (4)
pół - 0.27% (4)
duży - 0.27% (4)
kroimy - 0.27% (4)
ząbki - 0.27% (4)
kostkę. - 0.2% (3)
doprawiłem - 0.2% (3)
pieczarki - 0.2% (3)
polałem - 0.2% (3)
żur - 0.2% (3)
patelni - 0.2% (3)
300 - 0.2% (3)
cebule - 0.2% (3)
(13) - 0.2% (3)
top - 0.2% (3)
wielkanoc - 0.2% (3)
ciast - 0.2% (3)
(6) - 0.2% (3)
grzyby - 0.2% (3)
(28) - 0.2% (3)
bez - 0.2% (3)
kiełbasę - 0.2% (3)
dodatki - 0.2% (3)
lubczyk - 0.2% (3)
masło - 0.2% (3)
dokładnie - 0.2% (3)
razem - 0.2% (3)
minut. - 0.2% (3)
200 - 0.2% (3)
obrałem, - 0.2% (3)
część - 0.2% (3)
łyżeczka - 0.2% (3)
dodatek - 0.2% (3)
następnie - 0.2% (3)
angielskie - 0.2% (3)
pomidorowym - 0.2% (3)
soku - 0.2% (3)
smaku - 0.2% (3)
można - 0.2% (3)
ziela - 0.2% (3)
piórka. - 0.2% (3)
boczek - 0.2% (3)
więc - 0.2% (3)
przygotowane - 0.14% (2)
woreczka, - 0.14% (2)
kopytka - 0.14% (2)
cukru - 0.14% (2)
się. - 0.14% (2)
sprawdza - 0.14% (2)
też - 0.14% (2)
pieczarkowych. - 0.14% (2)
kotletów - 0.14% (2)
ich - 0.14% (2)
locro - 0.14% (2)
criollo, - 0.14% (2)
została - 0.14% (2)
argentyńska. - 0.14% (2)
zupa - 0.14% (2)
criolla - 0.14% (2)
przykryciem - 0.14% (2)
dużych - 0.14% (2)
doprawiamy - 0.14% (2)
dżem - 0.14% (2)
nam - 0.14% (2)
tartej. - 0.14% (2)
bułki - 0.14% (2)
salaterki - 0.14% (2)
korzystamy. - 0.14% (2)
sałatki - 0.14% (2)
(14) - 0.14% (2)
razy - 0.14% (2)
leczo - 0.14% (2)
strony - 0.14% (2)
czwartek - 0.14% (2)
przetwory - 0.14% (2)
oczyszczamy, - 0.14% (2)
(89) - 0.14% (2)
(10) - 0.14% (2)
(9) - 0.14% (2)
cienkie - 0.14% (2)
(27) - 0.14% (2)
ścieramy - 0.14% (2)
tarce - 0.14% (2)
smażymy - 0.14% (2)
posty - 0.14% (2)
mielone - 0.14% (2)
(12) - 0.14% (2)
ziele - 0.14% (2)
obiadu - 0.14% (2)
(70) - 0.14% (2)
bezmięsne - 0.14% (2)
home - 0.14% (2)
bulion - 0.14% (2)
ciasta - 0.14% (2)
gotujemy - 0.14% (2)
mnie - 0.14% (2)
ziarna - 0.14% (2)
jajko - 0.14% (2)
google+ - 0.14% (2)
tarta - 0.14% (2)
którzy - 0.14% (2)
garść - 0.14% (2)
posiekałem. - 0.14% (2)
piekarniku - 0.14% (2)
temperaturze - 0.14% (2)
przekąski - 0.14% (2)
przystawki - 0.14% (2)
sól, - 0.14% (2)
masło, - 0.14% (2)
rozgrzałem - 0.14% (2)
pomidory - 0.14% (2)
stopni - 0.14% (2)
wymieszałem. - 0.14% (2)
śniadanie - 0.14% (2)
połączyłem - 0.14% (2)
faszerowany - 0.14% (2)
wędzonego - 0.14% (2)
kiełbasy - 0.14% (2)
przepis - 0.14% (2)
książki - 0.14% (2)
boczku - 0.14% (2)
opłukałem, - 0.14% (2)
"kuchnia - 0.14% (2)
łyżką - 0.14% (2)
kabaczka - 0.14% (2)
pomidorów - 0.14% (2)
250 - 0.14% (2)
dwudziestolecia - 0.14% (2)
jadano". - 0.14% (2)
smaker - 0.14% (2)
podesłał - 0.14% (2)
białej - 0.14% (2)
ziaren - 0.14% (2)
mięsa. - 0.14% (2)
cebulę, - 0.14% (2)
jedzą - 0.14% (2)
tych, - 0.14% (2)
rozwiązanie - 0.14% (2)
idealne - 0.14% (2)
śmietanę - 0.14% (2)
wlałem - 0.14% (2)
mieszając - 0.14% (2)
zakwas - 0.14% (2)
wywaru - 0.14% (2)
marchew - 0.14% (2)
wódki - 0.14% (2)
paski - 0.14% (2)
dołożyłem - 0.14% (2)
wrzuciłem - 0.14% (2)
łyżkę - 0.14% (2)
wyjąłem - 0.14% (2)
jako - 0.14% (2)
parzyłem - 0.14% (2)
ogniu - 0.14% (2)
małym - 0.14% (2)
grzyby, - 0.14% (2)
przełożyłam - 0.14% (2)
wody, - 0.14% (2)
zimnej - 0.14% (2)
dodałam - 0.14% (2)
chrzan - 0.14% (2)
majeranek - 0.14% (2)
suszony - 0.14% (2)
włożyłem - 0.14% (2)
Two words phrases
(1) kuchnia - 0.95% (14)
w usłudze - 0.81% (12)
r'n'g kitchen - 0.47% (7)
(4) kuchnia - 0.47% (7)
w serwisie - 0.41% (6)
usłudze facebookudostępnij - 0.41% (6)
twitterudostępnij w - 0.41% (6)
na blogaudostępnij - 0.41% (6)
pocztą e-mailwrzuć - 0.41% (6)
komentarzy: wyślij - 0.41% (6)
kitchen o - 0.41% (6)
autor: r'n'g - 0.41% (6)
serwisie pinterest - 0.41% (6)
facebookudostępnij w - 0.41% (6)
usłudze twitterudostępnij - 0.41% (6)
blogaudostępnij w - 0.41% (6)
e-mailwrzuć na - 0.41% (6)
wyślij pocztą - 0.41% (6)
brak komentarzy: - 0.41% (6)
(2) kuchnia - 0.41% (6)
pinterest etykiety: - 0.41% (6)
1 łyżka - 0.34% (5)
lipca 2018 - 0.34% (5)
pokroiłem w - 0.34% (5)
solą i - 0.34% (5)
dania główne - 0.34% (5)
(5) kuchnia - 0.34% (5)
ząbki czosnku - 0.27% (4)
i pieprzem. - 0.27% (4)
kuchnia argentyńska - 0.27% (4)
składniki 1 - 0.27% (4)
2 ząbki - 0.27% (4)
liście laurowe - 0.27% (4)
z cytryny - 0.27% (4)
g pieczarek - 0.2% (3)
30 minut - 0.2% (3)
do smaku - 0.2% (3)
pokroiłem na - 0.2% (3)
(7) kuchnia - 0.2% (3)
na patelni - 0.2% (3)
sosem pomidorowym - 0.2% (3)
pieczarek 1 - 0.2% (3)
1 cebula - 0.2% (3)
soku z - 0.2% (3)
do salaterki - 0.14% (2)
główne bezmięsne - 0.14% (2)
w piórka. - 0.14% (2)
do obiadu - 0.14% (2)
kotlety mielone - 0.14% (2)
na tarce - 0.14% (2)
kroimy na - 0.14% (2)
się. składniki - 0.14% (2)
pieprz przygotowanie - 0.14% (2)
też sprawdza - 0.14% (2)
(6) kuchnia - 0.14% (2)
smaku doprawiamy - 0.14% (2)
z sosem - 0.14% (2)
(13) kuchnia - 0.14% (2)
cebula 2 - 0.14% (2)
więc korzystamy. - 0.14% (2)
smaker podesłał - 0.14% (2)
jak jadano". - 0.14% (2)
dwudziestolecia - - 0.14% (2)
książki "kuchnia - 0.14% (2)
przepis z - 0.14% (2)
faszerowany z - 0.14% (2)
mięsa. składniki - 0.14% (2)
do kotletów - 0.14% (2)
nie jedzą - 0.14% (2)
tych, którzy - 0.14% (2)
rozwiązanie dla - 0.14% (2)
pieczarek idealne - 0.14% (2)
kotlety z - 0.14% (2)
i przekąski - 0.14% (2)
obiad w - 0.14% (2)
pieczarkowych. i - 0.14% (2)
criolla kuchnia - 0.14% (2)
criollo, a - 0.14% (2)
pomidorów 1 - 0.14% (2)
łyżeczka ziaren - 0.14% (2)
1 łyżeczka - 0.14% (2)
białej kiełbasy - 0.14% (2)
przystawki i - 0.14% (2)
patelni rozgrzałem - 0.14% (2)
opłukałem, pokroiłem - 0.14% (2)
kabaczek faszerowany - 0.14% (2)
masła sól - 0.14% (2)
pod przykryciem - 0.14% (2)
2 łyżki - 0.14% (2)
1 duży - 0.14% (2)
korzystamy. składniki - 0.14% (2)
podesłał więc - 0.14% (2)
jadano". smaker - 0.14% (2)
"kuchnia dwudziestolecia - 0.14% (2)
z książki - 0.14% (2)
na żur - 0.14% (2)
na małym - 0.14% (2)
do locro - 0.14% (2)
jedzą mięsa. - 0.14% (2)
argentyńska. dodatek - 0.14% (2)
pomidorowym przepis - 0.14% (2)
minut w - 0.14% (2)
doprawiamy solą - 0.14% (2)
kroimy w - 0.14% (2)
czosnku garść - 0.14% (2)
składniki 300 - 0.14% (2)
którzy nie - 0.14% (2)
stopni c. - 0.14% (2)
dla tych, - 0.14% (2)
idealne rozwiązanie - 0.14% (2)
z pieczarek - 0.14% (2)
do zupy - 0.14% (2)
wlałem do - 0.14% (2)
wędzonego boczku - 0.14% (2)
mieszając wlałem - 0.14% (2)
rozgrzałem masło, - 0.14% (2)
małym ogniu - 0.14% (2)
Three words phrases
facebookudostępnij w serwisie - 0.41% (6)
brak komentarzy: wyślij - 0.41% (6)
twitterudostępnij w usłudze - 0.41% (6)
blogaudostępnij w usłudze - 0.41% (6)
autor: r'n'g kitchen - 0.41% (6)
komentarzy: wyślij pocztą - 0.41% (6)
e-mailwrzuć na blogaudostępnij - 0.41% (6)
w usłudze twitterudostępnij - 0.41% (6)
w usłudze facebookudostępnij - 0.41% (6)
w serwisie pinterest - 0.41% (6)
pocztą e-mailwrzuć na - 0.41% (6)
2 ząbki czosnku - 0.27% (4)
solą i pieprzem. - 0.27% (4)
soku z cytryny - 0.2% (3)
g pieczarek 1 - 0.2% (3)
pieczarek 1 cebula - 0.2% (3)
dodatek do locro - 0.14% (2)
składniki 300 g - 0.14% (2)
nie jedzą mięsa. - 0.14% (2)
dla tych, którzy - 0.14% (2)
pieczarek idealne rozwiązanie - 0.14% (2)
się. składniki 6 - 0.14% (2)
do kotletów pieczarkowych. - 0.14% (2)
do locro criollo, - 0.14% (2)
kuchnia argentyńska. dodatek - 0.14% (2)
sprawdza się. składniki - 0.14% (2)
pieczarkowych. i też - 0.14% (2)
nas do kotletów - 0.14% (2)
criollo, a u - 0.14% (2)
i też sprawdza - 0.14% (2)
liście laurowe 2 - 0.14% (2)
criolla kuchnia argentyńska. - 0.14% (2)
składniki 1 duży - 0.14% (2)
do smaku doprawiamy - 0.14% (2)
faszerowany z sosem - 0.14% (2)
pomidorowym przepis z - 0.14% (2)
książki "kuchnia dwudziestolecia - 0.14% (2)
jak jadano". smaker - 0.14% (2)
podesłał więc korzystamy. - 0.14% (2)
na patelni rozgrzałem - 0.14% (2)
cebula 2 ząbki - 0.14% (2)
patelni rozgrzałem masło, - 0.14% (2)
ścieramy na tarce - 0.14% (2)
z pieczarek idealne - 0.14% (2)
rozwiązanie dla tych, - 0.14% (2)
którzy nie jedzą - 0.14% (2)
mięsa. składniki 300 - 0.14% (2)
mieszając wlałem do - 0.14% (2)

Here you can find chart of all your popular one, two and three word phrases. Google and others search engines means your page is about words you use frequently.

© 2015-2017 Website review of smaker.pl/recipe/blog/id/158546 by SEOWYKOP - to darmowe narzędzie online do szybkiego wykonania audytu twojej strony www. Przeanalizujemy strukturę twojej strony www i podamy co jest do poprawienia. | 1.47569 | SEOWYKOP.PL - Wyszukiwarka stron